Investorguiden

På Investorguiden kan du enkelt finne spennende selskaper, og gjøre deg bedre kjent med hva disse jobber med.

Ønsker du å få ditt selskap i guiden? Kontakt oss

Annonsørinnhold

Akobo Minerals

Akobo Minerals er et gulll- og gruveselskap som fokuserer på prosjekter langs Akobo-elven i det sørvestlige Etiopia, et produktivt område med omfattende alluvial gullproduksjon.

HBC

Hofseth BioCare ASA er et norsk selskap som utvikler, produserer, markedsfører og selger marine ingredienser som olje-, kalsium- og proteinprodukter. Selskapet er også involvert i samarbeid, deltakelse og eierskap i virksomheter som driver relaterte aktiviteter. Gruppen produserer lakseolje, oppløselig protein, kalsium og ikke-vannoppløselig protein. Selskapets merker består av blant annet OmeGo, ProGo og CalGo.

Aqua Bio Technology

Aqua Bio Technology (ABT) – naturlige og bærekraftige ingredienser/ hudpleie produkter.

Glex

Vår visjon: Å akselerere datadrevet energiovergang gjennom cross-over industriløsninger som bruker enorme mengder data fra nåværende og nye teknologier og kilder. Vårt oppdrag: Fremme innovasjon, kreativitet og samarbeid som fører til forbedret kommunikasjon og beslutningstaking. Et datadrevet samarbeidsverktøy for energiselskaper:Å opprettholde og ta beslutninger om en portefølje av leteaktiva,

Teco2030

TECO 2030 ønsker å bidra til den grønne omstillingen innen maritim sektor ved å tilby teknologi som hjelper skip med å bli mer miljø- og klimavennlige. Selskapet utvikler hydrogenbaserte brenselceller som gjør at skip og andre tunge applikasjoner og kjøretøyer vil kunne operere helt utslippsfritt. TECO 2030 utvikler også andre teknologiske løsninger som kan hjelpe den maritime industrien med å redusere sine utslipp, slik som systemer for eksosrensing og karbonfangst og -lagring for skip. TECO 2030 ble etablert i 2019 og har hovedkontor på Lysaker, like utenfor Oslo. Selskapet er notert på Euronext Growth på Oslo Børs under TECO. TECO 2030 har sitt utspring i TECO Maritime Group, et konsern som har levert teknologi og tjenester til den globale shippingbransjen siden 1994.

Norwegian Block Exchange AS

NBX er en norsk kryptobørs. Her kan du kjøpe, selge og oppbevare kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Cardano, Uniswap, MATIC, Cache Gold, USDC og LINK. Vi er et norsk selskap med kunder og ansatte fra hele verden. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu, og vi er registrert hos det norske Finanstilsynet.

Biofish

BioFish ble etablert i 2016 og bygger på filosofien om sirkulær økonomi og bærekraftig fiskeoppdrett. BioFish er en uavhengig norsk produsent av smolt lokalisert i Hardanger på Norges vestkyst. Her har vi nesten 40 % av norske fiskeoppdrettere innen én dags transportavstand. I vakre Hardanger har vi tilgang til

Velkommen tilbake!

Logg inn på kontoen din nedenfor

Opprette ny konto!

Fyll ut skjemaene nedenfor for å registrere deg

Hent passordet ditt

Vennligst skriv inn brukernavnet eller e-postadressen din for å tilbakestille passordet ditt.

Er du sikker på at du vil låse opp dette innlegget?
Lås opp venstre : 0
Er du sikker på at du vil si opp abonnementet?
Verified by MonsterInsights