Selskapsprofil

HBC er en norsk leverandør av ingredienser til forbruker- og kjæledyrhelse og en inkubator for nye medisiner. Forskning pågår for å identifisere de individuelle elementene i ingrediensene som modulerer betennelse og immunrespons med prekliniske studier i flere klinikker og universitetsforskningslaboratorier i flere land. 

Ledende kliniske og prekliniske kandidater er fokusert på å utvikle et oralt farmasøytisk hovedprogram for å behandle inflammatorisk sykdom drevet av eosinofiler. Preklinisk prøvearbeid med oljen pågår for å lindre lungebetennelse ved eosinofil astma og KOLS («smokers lung») samt klinisk arbeid ved COVID. Andre kundeemner er fokusert på beskyttelse av det gastrointestinale (GI) systemet mot betennelse (inkludert ulcerøs kolitt og den sjeldne tilstanden nekrotiserende enterokolitt) og bruk av peptidfraksjoner av lakseproteinhydrolysat (SPH også kjent som ‘ProGo’) som medisinsk mat for å hjelpe til med å behandle aldersrelatert sarkopeni, og som en behandling for jernmangelanemi.

Selskapet er tuftet på kjerneverdiene bærekraft, optimal utnyttelse av naturressurser og full sporbarhet. Gjennom en innovativ hydrolyseteknologi kan HBC bevare kvaliteten på lipider, proteiner og kalsium fra fersk lakseavskjær. Hofseth BioCares hovedkontor er i Ålesund, Norge med avdelinger i Oslo, London, Zürich, Chicago, Palo Alto og Tokyo.

Selskapsinformasjon:
Ticker: HBC
Antall aksjer: 395 081 030
Bransje: Bioteknologi

Velkommen tilbake!

Logg inn på kontoen din nedenfor

Opprette ny konto!

Fyll ut skjemaene nedenfor for å registrere deg

Hent passordet ditt

Vennligst skriv inn brukernavnet eller e-postadressen din for å tilbakestille passordet ditt.

Er du sikker på at du vil låse opp dette innlegget?
Lås opp venstre : 0
Er du sikker på at du vil si opp abonnementet?
Verified by MonsterInsights