Om oss

Investornytt er et ikke redaksjonelt  finanansnettsted – styrt av større Norske investorer.

Her finner du informasjon og innsikt i alle markeder, sett fra et investorperspektiv. Vi deler analyser og relevant innhold skapt av våre dyktige samarbeidspartnere for å gi våre medlemmer og lesere best mulig innsikt.

Vi fokuserer på å tilby bred innsikt i aksjemarkedet, kryptomarkedet og ellers alt investor-relatert. Så om du er en ringrev i aksjemarkedet som snuser på krypto, eller en sjøsyk krypto-investor som fristes av det noe mer stabile aksjemarkedet skal du finne den innsikten du trenger for å komme i gang på ditt nye eventyr.

Skulle du være helt fersk og ønske å lære deg hvordan de forskjellige markedene fungerer har vi også innhold for deg. Investornytt skal være en trygg nettsted for å både lære og å utvikle deg som investor.

Vårt mål er å samle de beste samarbeidspartnerne, som vi har håndplukket for å gi et så objektivt blikk på markedet som mulig. Vi håper og tror at du vil få nytte av innholdet du får tilgang på som medlem av Investornytt.

Har du tips eller sitter du på analyser du ønsker at vi skal publisere, send gjerne en mail til: kontakt@investronytt.no

På vårt finansnettsted  forbyr vi i motsetning til feks Xtrainvestor at våre skribenter eller de som ytrer seg eier aksjer før publisering. 

Ingen hos oss eller nærstående eier aksjer i ukens aksje som er svært kursdrivende. 

Kontakt oss:

E-post: kontakt@investornytt.no

 

Velkommen tilbake!

Logg inn på kontoen din nedenfor

Opprette ny konto!

Fyll ut skjemaene nedenfor for å registrere deg

Hent passordet ditt

Vennligst skriv inn brukernavnet eller e-postadressen din for å tilbakestille passordet ditt.

Er du sikker på at du vil låse opp dette innlegget?
Lås opp venstre : 0
Er du sikker på at du vil si opp abonnementet?