Presse

Petter Northug inn som partner i Investornytt

Investornytt gleder seg til å kunne dele eksklusivt innhold som vil gi unik innsikt i en arena hvor de fleste ikke har sett Petter Northug tidligere. 

Video: Petter Northug

«Jeg er veldig glad for å være på lag med Investornytt. Mange flinke folk og håper jeg kan lære mye. Min erfaring innenfor investering har vært aksjefond, enkeltaksjer og litt krypto. Jeg håper at gjengen her kan bidra til å lære meg mer i årene framover» sier Petter Northug i videosnutten.

Kjent for sitt vinnerinstinkt og alltid sulten på suksess er to av grunnene til at Investornytt har valgt å inngå et samarbeid med Petter Northug.

I likhet med mange andre har Petter hatt en økende interesse for kryptovaluta. Petter vil framover dele sine tanker om sine investeringer med leserne i Investornytt.

Dette betyr at våre lesere vil eksklusivt kunne følge Petter Northug framover og hans vei for økt forståelse av markedene. Petter skal dele sine erfaringer fra krypto, erfaringer om andre investeringer, ulike disponeringer og hvordan han kombinerer  dette i de ulike markedene.

«Investornytt har gleden av å presentere Petter Northug. Northug har et enormt nettverk og har gjort det skarpt; særlig innenfor krypto over tid. Vi i Investornytt ønsker å satse på krypto fremover. Vi søker å tilegne oss de aller beste innenfor dette segmentet. I lengre tid har vi pratet med Petter og lagt merke til hans årvåkenhet og teft for kryptovaluta, som vi ønsker skal komme våre lesere til gode. Petter går inn på eiersiden i Investornytt og kommer til å skape blest rundt krypto der denne investeringsformen får sin fortjente plass i finansmedia. Investornytt er i eksponentiell vekst og vi dekker et behov som mange har etterspurt. Vi ønsker Petter velkommen til oss og ser frem til et langsiktig samarbeid.»                                                        Sier Espen Teigland, Partner/Head of Strategy Execution i Investornytt.no.

Vår visjon er å bli Nordens ledende finans og samlingssted for alle typer investorer, og med dette samarbeidet kan vi dele innhold leserne våre vil kunne ha stor nytte av. Vi er stolte av å kunne levere kunnskapsbasert og transparent informasjon. Dette for å hjelpe deg som leser og Petter, til å ta del i en plattform der vi kan dele informasjon både om dagsaktuelle temaer som markedsbevegelser, nyheter om næringsliv, finans og økonomi, – men også å tilby informasjon om forskjellige finansielle produkter, forklaring av begreper og investeringsinformasjon.

Bli medlem av Investornytt og ta del i en plattform, skapt for investorer av investorer.

Mens tradisjonelle medier er bundet av redaktøransvar og etiske retningslinjer for innholdet de publiserer, har enkelte influencere på plattformer som TikTok, Instagram og Snapchat lenge hatt muligheten til å publisere innhold som lover deg å «slå børsen» – uten å ha hverken økonomisk kompetanse eller kvalitetssikring av informasjon.

Start video

Dato: 04.08.2021

Investornytt.no går hardt ut mot «finansielle influencere» på sosiale medier. Vi synes det er leit å høre om forbrukere som taper sparepengene sine fordi de har investert i finansielle produkter anbefalt av disse innholdsprodusentene på nett – som i realiteten tjener penger ut fra hvor mange visninger de får på videoene sine og hvor mange som reagerer på innholdet de publiserer i form av «likes» og lignende.

«Vi ser at flere nye og unge investorer vender seg til sosiale medier og «finans-influencere» for informasjon om hvordan de skal investere. Mange lar seg lokke av skjermbilder som viser flere tusen prosent avkastning på bare noen dager, investerer alt de har og taper sparepengene sine over natten på finansielle produkter de ikke aner hva er» sier Vetle Wammer, pressetalsmann i Investornytt.no.

Vår visjon er å skape en trygg plattform hvor både nye og gamle skandinaviske investorer kan få informasjon både om dagsaktuelle temaer som markedsbevegelser, nyheter om næringsliv, finans og økonomi – men også å tilby informasjon om forskjellige finansielle produkter, forklaring av begreper og investeringsinformasjon basert på forskning og data.

Mens enkelte influencere på TikTok og lignende lover tre-fire ganger avkastning og promoterer metoder for å «bli rik fort» – ønsker vi å levere nøytral og pålitelig informasjon til vår brukerbase slik at våre lesere selv kan utvikle sin egen portefølje og lage sin egen investeringsstrategi. Innholdet på Investornytt.no er laget av håndplukkede innholdsprodusenter med solid kompetanse innen sine respektive felt.

Vi i Investornytt vet at kompleksiteten i de finansielle markedene er altfor stor til å kunne oppsummeres i en Snapchat-video, og vi er derfor glade for å kunne levere kunnskapsbasert informasjon forankret i forskning, data og kunnskap til våre lesere – istedenfor synsing eller gjetting. Vi vil være en pådriver for å spre riktig og viktig informasjon om aksjer, kryptovaluta og andre markeder.

Bli medlem av Investornytt og ta del i plattformen vi har skapt for å utveksle kunnskap og erfaring mellom både nye og eldre investorer.

Velkommen tilbake!

Logg inn på kontoen din nedenfor

Opprette ny konto!

Fyll ut skjemaene nedenfor for å registrere deg

Hent passordet ditt

Vennligst skriv inn brukernavnet eller e-postadressen din for å tilbakestille passordet ditt.

Er du sikker på at du vil låse opp dette innlegget?
Lås opp venstre : 0
Er du sikker på at du vil si opp abonnementet?
Verified by MonsterInsights