Selskapsprofil

Akobo Minerals er et gulll- og gruveselskap som fokuserer på prosjekter langs Akobo-elven i det sørvestlige Etiopia, et produktivt område med omfattende alluvial gullproduksjon. Historien vår startet i 2009 med lanseringen av alluvial produksjon samt leting i Akobo-området.

Den første alluviale gruvedriften fortsatte til 2013 da beslutningen ble tatt om å fokusere på leting i stedet for produksjon. Siden den gang har Akobo Minerals frem til oktober 2021 vært et rent leteselskap og teamet vårt har samlet inn omfattende data fra området.

Omfattende og vellykkede drillprogrammer er planlagt og startet. I oktober 2021 mottok Akobo Minerals en storskala gullgruvelisens for Segele-området.


Selskapet er kanskje en av de reneste eksponeringene mot gull man har på Oslo Børs. Selskapet besitter enorme verdier som venter på å bli hentet opp i Etiopia. Selskapet med Jørgen Evjen i spissen prises i dag til en opsjon på fremtidig utvinning. Segele området er det påvist store gullreserver og selskapet øker borekapasiteten betydelig i 2022, og har solid økonomi. 

Selskapsinformasjon:
Ticker: AKOBO
Antall aksjer: 42 889 606
Bransje: Gull

Velkommen tilbake!

Logg inn på kontoen din nedenfor

Opprette ny konto!

Fyll ut skjemaene nedenfor for å registrere deg

Hent passordet ditt

Vennligst skriv inn brukernavnet eller e-postadressen din for å tilbakestille passordet ditt.

Er du sikker på at du vil låse opp dette innlegget?
Lås opp venstre : 0
Er du sikker på at du vil si opp abonnementet?