Dette er en (+) artikkel.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Logg inn hvis du har kjøpt
Men da kan du alltid huske tilbake til hovedreglene for god mat- og vinmatching. Fett må ha syre. Umami vil ha frukt. Lyst kjøtt vil ha lettere viner, og kålen med masse syre er heldigvis glad i det samme som fett og umami, altså frukt og syre.
Om man drikker rødt eller hvitt på siden, er nok vel så mye forankret til tradisjon som til vinfaglige avgjørelser, men begge deler kan fungere bra så lenge du forholder deg til huskelisten over. Det er selvfølgelig alltid lov å gå for øl og dram istedenfor (eller i tillegg til) nevnte viner, men nå får du iallfall presentert noen av mine favoritter til klassisk ribbe. Og så er de faktisk så fruktig og leskende begge to, at om du vil gjøre en asiatisk twist på ribben en annen juledag enn selve julaften, vil de takle det også.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Investornytt AS
Org. nr: 927 214 296
© 2022 - Drift og vedlikehold av Seal Media AS
Innholdet på Investornytt representerer ikke Investornytt AS´ meninger, men er forfatterenes egne subjektive ytringer. Innholdet på Investornytt skal ikke sees som finansielle råd. Aksjehandel, kryptovaluta, kryptokunst og all form for trading er svært risikabelt og du kan i verste fall tape mer enn du har investert. Alle må gjøre sine egne vurderinger og ikke handle basert på informasjon på Investornytt.