Dette er en (+) artikkel.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Logg inn hvis du har kjøpt
Vår vinekspert Madeleine Joys kommer med ukentlige anbefalinger
Om du ikke allerede har en tradisjon med å fråtse i lutefisk, kan du også se på dette som en oppfordring. Selv var jeg passe traumatisert av flytende gelé-biter av torsk da jeg i starten av min servitørkarriere jobbet på steder som åpenbart ikke mestret denne kunsten. Men så fikk jeg god, hjemmelaget lutefisk av svigermor for 10 år siden, og skjønte at jeg hadde feilvurdert denne råvaren totalt. Nå må jeg ha lutefisk. Minst tre ganger før jul. Da må det være både vin og dram til, og ikke minst flere sorter sennep. Når du i tillegg slenger på erter, baconfett og den distinkte lutsmaken, er dette et rent mareritt for en vinkelner å sette vin til. Sånn egentlig. Men så finnes det noen tommelfingerregler også her, som gjør jobben like enkel som lutefisken som løsner fra beina når den er perfekt laget.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Investornytt AS
Org. nr: 927 214 296
© 2022 - Drift og vedlikehold av Seal Media AS
Innholdet på Investornytt representerer ikke Investornytt AS´ meninger, men er forfatterenes egne subjektive ytringer. Innholdet på Investornytt skal ikke sees som finansielle råd. Aksjehandel, kryptovaluta, kryptokunst og all form for trading er svært risikabelt og du kan i verste fall tape mer enn du har investert. Alle må gjøre sine egne vurderinger og ikke handle basert på informasjon på Investornytt.