Dette er en (+) artikkel.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Logg inn hvis du har kjøpt
Nå som det har gått en drøy uke inn i det nye året, er man kanskje klar for større smaker? Litt mer intensitet på dråpene enn rett etter nyttår? Men du vil samtidig passe på hva du putter i deg? Svaret mitt er da å la sunnheten bli servert på tallerkenen og heller gå for kvalitet fremfor kvantitet i glasset. Det holder jo ofte med ett perfekt glass. Som nevnt så mange andre ganger tidligere i denne spalten, er sjømaten alltid best i den kalde årstiden. Og med tanke på de temperaturene vi har hatt over hele landet i det siste, bør både fisk og skalldyr sjeldent ha smakt bedre.
Turen denne uken går til Chablis og Santorini. En stor vin til havets konge er lov, også i januar. Og så var det nyehtslansering på onsdag, der en gammel venn fra øyen Santorini kom i ny årgang. Så her kan du både bade i klassiske dråper, og drømme om at du faktisk bader i asurblått hav mens du drikker vin fra Hellas. Vel bekommen!
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Investornytt AS
Org. nr: 927 214 296
© 2022 - Drift og vedlikehold av Seal Media AS
Innholdet på Investornytt representerer ikke Investornytt AS´ meninger, men er forfatterenes egne subjektive ytringer. Innholdet på Investornytt skal ikke sees som finansielle råd. Aksjehandel, kryptovaluta, kryptokunst og all form for trading er svært risikabelt og du kan i verste fall tape mer enn du har investert. Alle må gjøre sine egne vurderinger og ikke handle basert på informasjon på Investornytt.