I dette forumet tror jeg at de fleste av dere vet svaret på nevnte spørsmål. Kjøp billig og selg dyrt. Eller om du ikke vil selge, drikk viner som smaker som om de burde ha kostet flere hundre kroner mer enn det du faktisk betalte for dem. Så selv om dette prinsippet ikke er ukjent, kan det likevel være vanskelig å vite hva som faktisk er godt på tross av sin beskjedne pris. Og at vinen tåler lagringen.
Denne uken får du bli kjent med to slike viner. Begge er fra tradisjonelle områder der de lager mye kraftig, og dermed lagringsdyktig vin. Vi skal med andre ord til Bordeaux i Frankrike og Rioja i Spania.
Disse områdene styrer jeg fort unna når det kommer til unge viner. Men når de får ligget og kost seg lenge i kjelleren, er det få andre ting jeg har mer lyst på enn nettopp dette. Min beste vinopplevelse noensinne er fra Bordeaux. Og det på tross av at jeg ikke drikker viner herifra en gang i måneden en gang.
Dette er en (+) artikkel.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.