Dette er en (+) artikkel.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Logg inn hvis du har kjøpt
Sesongen startet allerede for noen uker siden, men først denne uken fikk jeg nytt årets første norske asparges. Nå bugner butikkene med både de grønne og hvite variantene. Jeg bruker de grønne til hverdag og de hvite til fest. Hvit asparges damper jeg i smør, sitron og litt vin og vann i en stekepanne før jeg lar væsken fordampe og aspargesen steke seg lett brun i pannen når den har blitt tørr. Etter det trenger man ikke mer enn en digg hjemmelaget hollandaise eller beurre blanc, og eventuelt noen remser med god spekeskinke eller røkt ørret. Det er enkelt, godt og sunt og inviterer til gjentagelse gjennom hele sesongen. De grønne aspargesene foretrekker jeg å grille eller steke hardt i pannen for å få frem den digge nøttesmaken som da kommer frem. Her og funker det med hollandaise, men disse grønne vidunderne passer fint som tilbehør til både kjøtt og fisk.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Investornytt AS
Org. nr: 927 214 296
© 2022 - Drift og vedlikehold av Seal Media AS
Innholdet på Investornytt representerer ikke Investornytt AS´ meninger, men er forfatterenes egne subjektive ytringer. Innholdet på Investornytt skal ikke sees som finansielle råd. Aksjehandel, kryptovaluta, kryptokunst og all form for trading er svært risikabelt og du kan i verste fall tape mer enn du har investert. Alle må gjøre sine egne vurderinger og ikke handle basert på informasjon på Investornytt.