Dette er en (+) artikkel.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Logg inn hvis du har kjøpt
Madeleine Joys. Foto: Kim Falck
Felles for disse typene med kjøtt er jo at de er intense og kraftige på smak, men de har lite fett vinen kan bryne seg mot. Så man må tenke litt annerledes enn om man skal finne vin til for eksempel en entrecôte av okse med mye marmorering. Du må altså ha mye smak, men ikke for kraftige tanniner (uten å da ha en veldig rik saus). Nevnte viltkjøtt spriker jo også i smaksbilde, men da kan du bare justere tilbehøret etter behov. Ryper vil som oftest fungere strålende med en Syrah da disse neste kan smake blåbær og krekling (på samme måte som rypebrystene ofte lukter nettopp dette), men om du vil bruke samme vin til eksempelvis elgstek, kan du ha godt med blåbær i rødvinssausen din, og vipps så blir det en strålende match.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Investornytt AS
Org. nr: 927 214 296
© 2022 - Drift og vedlikehold av Seal Media AS
Innholdet på Investornytt representerer ikke Investornytt AS´ meninger, men er forfatterenes egne subjektive ytringer. Innholdet på Investornytt skal ikke sees som finansielle råd. Aksjehandel, kryptovaluta, kryptokunst og all form for trading er svært risikabelt og du kan i verste fall tape mer enn du har investert. Alle må gjøre sine egne vurderinger og ikke handle basert på informasjon på Investornytt.