Dette er en (+) artikkel.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Logg inn hvis du har kjøpt
Winemaker with glass of wine in vineyard
I Toscana har de jo knukket denne koden- her konsumeres det komplekse, gjerne lagrede røde viner gjennom alle de fire årstidene, og aller helst sammen med en perfekt mørnet Bistecca alla Fiorentina (eller T-bonetsteak som det kanskje er mest kjent for) som er grillet over flammer (ikke noe gassgrill her i gården!). Bisteccaen, kjøttstykket som er berømt for å kunne frembringe tårer i øynene hos dem mest hardbarkede av oss, er vel strengt tatt det beste man kan grille. «T»-en er beinet som deler indrefileten og ytrefileten fra hverandre, så her bør det være noe for enhver smak, uansett om du foretrekker den silkemyke indrefileten, eller det største stykket med mer struktur. Velg et stykke med god marmorering og grill det som sagt over trekull, det eneste annet du da trenger, er en kvast med rosmarin du jevnlig pensler kjøttet med olje med, før du lar det hvile godt og lenge og skjærer i fine skiver med rikelig av salt på. En av mine beste mat- og vinopplevelser er når jeg selv gnager av de siste kjøttbitene av bisteccabeinet jeg nettopp har fortært i den lille toskanske landsbyen Panzano, mens den ganske så gale slakteren Dario Cecchini går rundt bordet vårt og synger og vi alle drikker litt for mye lagret rødvin av helt alminnelige kjøkkenglass.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Investornytt AS
Org. nr: 927 214 296
© 2022 - Drift og vedlikehold av Seal Media AS
Innholdet på Investornytt representerer ikke Investornytt AS´ meninger, men er forfatterenes egne subjektive ytringer. Innholdet på Investornytt skal ikke sees som finansielle råd. Aksjehandel, kryptovaluta, kryptokunst og all form for trading er svært risikabelt og du kan i verste fall tape mer enn du har investert. Alle må gjøre sine egne vurderinger og ikke handle basert på informasjon på Investornytt.