Dette er en (+) artikkel.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Logg inn hvis du har kjøpt
Vår vinekspert Madeleine Joys kommer med ukentlige anbefalinger. Foto: Kim Falck
Om du er litt på sparebluss for tiden, er råvarekosten for denne middagen tullete lav. Meny har gode, norske skjell til fastpris for under hundrelappen. Bærekraftig og sunt er det også, så da kan du spise fries til med god samvittighet. Men du må ha litt tid på deg. For friesene bør være hjemmelagde.
Man kan selvfølgelig steke potetbåter krispye i ovnen, men det beste resultatet får du om du lager Heston Blumenthals «tripple fried fries». Her skjærer du skrelte poteter i passende staver. Så koker du dem i 3-5 minutter før du avkjøler dem. Etter det skal de friteres forsiktig til de er gyllen ved ca. 130 grader. Så tar du deg et glass vin mens du venter på at de igjen skal bli kalde. Da kan du preppe klar skjell og løk og dekke på bordet. Nå er det bare å fritere chipsene for siste gang til de er perfekt krispye og dampe skjellene til de åpner seg. Høres kanskje ikke helt feil ut, dette?
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Investornytt AS
Org. nr: 927 214 296
© 2022 - Drift og vedlikehold av Seal Media AS
Innholdet på Investornytt representerer ikke Investornytt AS´ meninger, men er forfatterenes egne subjektive ytringer. Innholdet på Investornytt skal ikke sees som finansielle råd. Aksjehandel, kryptovaluta, kryptokunst og all form for trading er svært risikabelt og du kan i verste fall tape mer enn du har investert. Alle må gjøre sine egne vurderinger og ikke handle basert på informasjon på Investornytt.