Dette er en (+) artikkel.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Logg inn hvis du har kjøpt
Vår vinekspert Madeleine Joys kommer med ukentlige anbefalinger. Foto: Kim Falck
Etter forrige ukes krabbesak, er det nå klart for å hente frem Rolls Roycen av skalldyr. Det jeg glemte å skrive sist, var jo at mange av dere nettopp får masse krabber i teinene deres mens dere egentlig prøver å fange hummeren. Og krabber er jo magisk godt, lett tilgjengelig og fint å invitere mange til. Men det jo noe helt eget med et hummermåltid. Sesongen er kort, og man har (heldigvis) strenge krav til hvilke individer man får lov til å ta med helt opp på middagsbordet. Nettopp fordi at vi skal beholde denne goden lenge, for både oss selv og fremtidige generasjoner.
Derfor blir det høytidsstemning med en gang jeg ser en hummer. Og mange spiser det nettopp også i forbindelse med store dager eller juletiden vi er på vei inn i. Noen er så heldig at de har fanget nok til å invitere alle vennene på et hummerbord med en halv krabat hver, mens oss vanlige dødelige, må heller porsjonere ut det lekre og eksklusive hummerkjøttet til å være en del av en rett. Ukens anbefalinger vil dog fungere til begge anledninger.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Investornytt AS
Org. nr: 927 214 296
© 2022 - Drift og vedlikehold av Seal Media AS
Innholdet på Investornytt representerer ikke Investornytt AS´ meninger, men er forfatterenes egne subjektive ytringer. Innholdet på Investornytt skal ikke sees som finansielle råd. Aksjehandel, kryptovaluta, kryptokunst og all form for trading er svært risikabelt og du kan i verste fall tape mer enn du har investert. Alle må gjøre sine egne vurderinger og ikke handle basert på informasjon på Investornytt.