Til neste år åpner den danske trestjerners Michelin-restauranten Noma som pop-up i Los Angeles i USA.
Det forteller kjøkkensjef og grunnlegger René Redzepi i et intervju med den amerikanske avisen Los Angeles Times.
– Det blir fem eller seks måneder fylt med energi, og hvor vi skal forsøke å møte alle de kreative menneskene i Los Angeles og lære fra dem og bli inspirert av dem, sier Redzepi.
Restauranten, som opprinnelig ble drevet i København, har de siste årene hatt flere pop-up-konsepter i utlandet. Neste års åpning i Los Angeles er første gang Noma flytter til USA.
Ifølge avisen er det ventet at Nomas pop-up kan åpne våren 2026.
Noma har flere ganger toppet listen over verdens 50 beste restauranter, som hvert år settes sammen av World Best Restaurant Academy.
Restauranten fikk sin første Michelin-stjerne i 2005, og fikk senest hele tre stjerner i juni.
I 2023 besluttet Noma at restaurantens lokaler i København fra 2025 skulle gi plass til et matlaboratorium.
Den gang sa Noma også at restauranten ville fortsette å fungere via pop-up-konsepter rundt om i verden og Danmark.
(©NTB)