Dette er en (+) artikkel.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Logg inn hvis du har kjøpt
Vår vinekspert Madeleine Joys kommer med ukentlige anbefalinger
Som nevnt i tidligere spalter, er det ikke på sommeren sjømaten vår er best. Det er nå, når temperaturen for bading begynner å passe kun til dem som er litt sprø. Men den passer særs godt til skalldyrene som beveger seg i en vik nær deg.
Først ut er den hyggeligste og lettest tilgjengelige krabaten i sjømatland. Den tradisjonelle taskekrabben er kjent for alle, men like fullt magisk. Den er allsidig, og kler både det nordiske og asiatiske kjøkkenet med glans. Ukens spalte er først og fremst en hyllest til den krabben de fleste av oss har vokst opp med. Til perfekt kokt krabbe i saltvann. Med hvitt og fint klokjøtt på en skive med majones, og litt knasking av småkør eller en skive med rogn og innmat mellom pillingen så man ikke blir for sulten.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.
Investornytt AS
Org. nr: 927 214 296
© 2022 - Drift og vedlikehold av Seal Media AS
Innholdet på Investornytt representerer ikke Investornytt AS´ meninger, men er forfatterenes egne subjektive ytringer. Innholdet på Investornytt skal ikke sees som finansielle råd. Aksjehandel, kryptovaluta, kryptokunst og all form for trading er svært risikabelt og du kan i verste fall tape mer enn du har investert. Alle må gjøre sine egne vurderinger og ikke handle basert på informasjon på Investornytt.