Selskapsprofil

Vår visjon:

Å akselerere datadrevet energiovergang gjennom cross-over industriløsninger som bruker enorme mengder data fra nåværende og nye teknologier og kilder.

Vårt oppdrag:

Fremme innovasjon, kreativitet og samarbeid som fører til forbedret kommunikasjon og beslutningstaking.

Et datadrevet samarbeidsverktøy for energiselskaper:

Å opprettholde og ta beslutninger om en portefølje av leteaktiva, enten det er hydrokarboner, kritiske sjeldne jordartsmetaller, offshore vindparker eller potensielle reservoarer for CO2-lagring, involverer flere datakilder, tverrfaglige team, risiko og usikkerhet.
Data i energisektoren øker eksponentielt, og umiddelbar tilgang til oppdateringer og relevant informasjon er avgjørende for å se helheten og ta kvalitative og datadrevne beslutninger.

Glex energy er en kartbasert, datadrevet, samarbeidsplattform som gjør det mulig for tverrfunksjonelle utforskningsteam å lage, organisere og analysere en digital tvilling av alle utforskningsrelaterte muligheter, støttet av en stor samling av rensede offentlige data og tredjepartsdata.


Mange mener at den Norske offshore industrien ligger langt bak på visualisering av arbeidsoppgaver. Det er her GLEX med sitt verktøy kommer inn, ved å bryte ned data og samle all informasjon i en intuitiv løsning som gjør at brukervennlighet blir satt i høysetet. Glex har et enormt markedspotensial om dem lykkes og prises nå til ca 70 millioner kroner. Selskapet har nylig hentet inn kapital og satser hardt mot den «nye» industrien til havs.

I en tid med stadig høyere oljepris samtidig streber oljeselskapene for å holde kostnader nede, er Glex en plattform som vil være besparende for ethvert selskap.

Satsningen mot visualisering innenfor karbonlagring og havvind er andre innovative prosjekter Glex sammarbeider med noen av landets fremste fagmiljøer.

Mange trekker paralleller til Aker babyen Cognite – it bedriften som gikk flere tusen prosent i teknisk verdi. Investornytt kommer til å meddele all relevant informasjon om selskapet og anser det som et selskap med enhjørning potensial.

Selskapsinformasjon:
Ticker: GLEX
Antall askjer: 7 682 971
Bransje: Programvare / Teknologi

Velkommen tilbake!

Logg inn på kontoen din nedenfor

Opprette ny konto!

Fyll ut skjemaene nedenfor for å registrere deg

Hent passordet ditt

Vennligst skriv inn brukernavnet eller e-postadressen din for å tilbakestille passordet ditt.

Er du sikker på at du vil låse opp dette innlegget?
Lås opp venstre : 0
Er du sikker på at du vil si opp abonnementet?