Jeg begynte relativt sent å drikke vin og annen alkoholholdig drikke. Typ at jeg ikke var mange måneder unna myndighetsdagen min da det skjedde. Og da var det ikke snakk om å bøtte ned mengder av billig ræl. Nei, heller forsiktig nipping av edle dråper fra de klassiske områdene.
Så heldige meg, er oppflasket på de beste Rieslingene, Baroloene, Champagnene og Burgunderene du kan tenke deg, da jeg hadde noen venner som jobbet på det som da var Bergens beste vinbar, Altona. Og som villig sjenket meg små smakeglass av alt som er godt.
Her var altså det klassiske i fokus. Noe jeg fortsatt elsker, og det å begynne å lære vin med smaker av de som er de beste i verden på selve håndverket vinproduksjon er essensielt. For da evner man også å gjenkjenne samme kvalitet i andre viner, som ellers bryter alt som heter regler.
Dette er en (+) artikkel.
På Investornytt kan du orientere deg og få innsikt i alle markeder.